Ett must have!

Sitter redan och funderar på nyårs klädseln :) Måste ju hitta en fin klänning som passar med tanke på att min graviga mage måste få plats ;). här har jag hittat lite alternativ på vad jag skulle kunna tänka mig.


 



Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du har inte MSN? tänkte om du har lust att lägga till mig!



Jag tycker det beror lite på familj till familj, japanska familjer kan vara livsfarliga! Som utlänning kan du förlora både fru/man och barn om du inte passar dig! Det finns inga lagar som skyddar oss utlänningar.

Hon är riktigt sån alltså.. men så länge du inte stämplar henne så kan det ju finnas en chans att det blir bättre när hon ser hur fint du tar hand om hennes son och barnbarn. Du kanske kan läsa på lite om deras kultur och spela en roll när ni är med henne. Kanske be henne lära dig göra kineiska dumplings och lite så haha (vet inte om det är ett rykte men jag har hört att en kinesisk kvinna anses redo för giftemål när hon kan göra "gouza" vet inte om det är det japanska namnet eller om det är i båda länder)

Vi fick lite liknande reaktioner från hans familj, dom tycker om mig och så men ville försäkra sig om att jag var redo för uppgiften. Om jag kunde förstå och stå ut med att jag kommer ha en väldigt frånvarande man, vara ifrån min familj, allt med barn osv.. för skiljsmässa tror jag är det asiaterna oroar sig över mest. Först blev jag rätt bestört och nästan ledsen när dom bombade mig med frågor istället för gratulationer men när jag väl tänkte på hur och vad dom sa förstod jag att dom snarare ville väl BÅDE för Yuji men också mig direkt. När jag sen också frågade henne om hon hade lust att lära mig matlagning som tillhör deras del av familjen för att jag vill föra över "farmors smak" till barnen så blev hon ännu mer positivt inställd.

Hans mamma är också vääldigt mammig med honom, han är hennes yngsta och trots att hon inte är blödig eller så så är det klart och tydligt att Yuji ska ha det bästa, så hon har kollat med honom att jag kan ta hand om honom, kan jag tvätta osv..

Och då är ändå Yujis föräldrar väldigt trevliga, jag tycker om båda två jättemycket så jag tror mest dom är rädda för vad som kommer hända då vi har helt annan kultur.. det är inte viktigt för oss svenskar men det är den för asiater.



Så vem vet, kanske om du börjar fråga henne saker om hennes kultur angående bebisar osv osv så kanske hon luckrar upp liiiitegrann, kanske inte framför dig men du vet steg för steg.



Vad rörigt det blev.. känns bara lite skönt att träffa en med också en asiatisk kille och familj. Mycket tankar och sånt som snurrar hos mig, haha.

2009-10-28 @ 07:55:31
URL: http://kiminostyle.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv; Ja visst blir man kär i valpen? =)

2009-10-28 @ 09:41:01
URL: http://laalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0